fbpx

Blog

Atelier portret 29-30 August 2020

Vă invit cu drag să luaţi parte la un atelier de fotografie pe tema portret

Atelierul va avea loc în perioada 29-30 August 2020 în Constanța.

Read more…

Lensbaby Ambassador

I am excited to announce that I have been named a Lensbaby Ambassador. Most of you know of my love for these lenses – most of my work is taken with Lensbabies and I am passionate about using these lenses and sharing my knowledge with others.

I have a coupon code for 10% off Lensbaby products as an Ambassador for the company! ❤️
Reach out to me if you need a discount code

Shop here: https://bit.ly/2O22Unm

Lensbaby Trailblazer

Fall in love with Lensbaby. Proud to be a Lensbaby Trailblazer and a part of an amazing team

Trailblazers see things that others don’t. They take risks and challenge the status quo.

They’re people who aren’t afraid to bring their creative vision to life. Even if it’s considered a little “different”, “wacky” or “out there” by some. Leaders in their artistic vision, creativity, and expertise – we proudly recognise our Lensbaby Trailblazers!

cristina-venedict

team

Recenzie atelier One To One

Unul dintre participanții atelierului One to One a scris câteva cuvinte despre atelier.

Puteți citi mai jos recenzia sa

“O urmaresc pe Cristina de multi ani, inca de cand pentru mine orice manifestare creativa era doar un vis frumos si imposibil, fiind mult prea angrenata in viata de corporatie. De asta cand am vazut ca organizeaza genul asta de ateliere, “One to One”, am stiut ca fix de asta am nevoie, si nu m-am inselat.
A fost o onoare sa explorez studioul ei, sa vad si sa recunosc recuzita pe care o foloseste in fotografii. Am vazut ce inseamna sa organizezi o sedinta foto cu tot ce presupune asta, si ce inseamna sa coordonezi o echipa de oameni talentati pentru a-ti indeplini viziunea.
Prima zi, cea de sedinta foto, a inceput in lumina aurie a dupa-amiezii si s-a intins pe multe ore, timp in care Cristina a construit realitatea din fata obiectivelor noastre cu luminini, cu diverse obiecte alese cu grija, si cu o conectare din ce in ce mai profunda cu modelul. Am simtit ca totul se transformase intr-un spectacol fluid, plin de culoare si emotie. Fotografiile curgeau singure, realitatea devenise o poveste.
A doua zi, cea de editare, am avut ocazia sa ma apropii si mai mult de Cristina si sa inteleg mai bine motivatia, fluxul creativ si modalitatea prin care scoate in evidenta si mai mult emotiile si trairile exprimate in cadre.
Simt ca datorita acestui workshop am luat-o “pe scurtatura”, si aici nu ma refer doar la fotografie, ci la intregul mod de gandire creativ, la care eu nu am avut acces pana acum.
Per total, simt multa recunostinta pentru intreaga experienta si desi nu stiu inca daca acesta este drumul meu, sunt sigura ca ce am invatat cu Cristina voi putea aplica in orice domeniu creativ voi alege sa activez.”
Mulțumesc mult Daniela pentru recenzie.

Featured on The Big Photo Ezine

Happy to be featured on the Big Photo MagazineAll about light Issue 38

https://thephotographeracademy.com/big-photo-ezine

 

 

Atelier portret 19-20 Iunie 2020

Vă invit cu drag să luaţi parte la un atelier de fotografie pe tema portret

Atelierul va avea loc în perioada 19-20 Iunie 2020 în Botoşani.

Read more…

1st Place Portrait competition by BenQ

I am happy to announce that one of my photos won 1st Place Portrait competition by BenQ

model: Mădălina | make-up: Maria Asĺan | hair: Mihăiţă Aslan | Primo events | Prăvălia cu flori

Read more…

Group Exhibition – Versus dar impreuna 2019

Sâmbătă 30 noiembrie 2019, de la ora 17:00 în Galeriile de Artă „Dr. Pop Mihai” din Negrești Oaș va avea loc cea de-a XI a ediție a expoziției „Versus dar împreună”

Expoziție – Versus dar împreună

Cateva fotografii din expozitia de anul trecut | www. mondorama.ro

Frame Concept 2019

Ediția cu numărul 9  Frame Concept va avea loc în perioada 20-23 noiembrie, la Dâmbul Morii lângă Brașov.

Frame Concept v9.0 este unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate videografilor din România. De 9 ani, se întâlnesc cei care au cea mai bună expertiză în acest domeniu, experiență și cunoștințe tehnice, punând la dispoziție informații și sfaturi de referință pliate pe nevoia de dezvoltare, atât în domeniul videografic cât și în cel fotografic.

https://www.frameconcept.org/cristina-venedict.html

https://www.frameconcept.org/

Walk & Shoot Fest

După aproape 4 ani de ateliere foto, Walk & Shoot se pregătește pentru o celebrare. A Photo Extravaganzza, așa cum o numesc organizatorii.

Între 23 și 30 septembrie 2019, la The ARK Bucuresti, vor avea loc #photohangouts, adică discuții chill și prietenești cu fotografi mari, o expoziție de fotografie iar nu în ultimul rând, ateliere de fotografie de la cele consacrate – rooftops sau scenă – la ateliere noi precum cel de fotografie documentară.

Vino să stai la povești și să fotografiezi alături de Ionuț StaicuCornel LaziaAdi BulboacăIoana MoldovanAndrei PăcuraruCristian CrisbășanSilviu Gheție și Cristina Venedict.

Vezi tot programul pe www.w-s.ro. Participarea este complet gratuită dar locurile sunt limitate, deci înscrie-te pe site la ce te interesează.

photohangoutphotoworkshop

http://merg.in/de-facut/avancronici/walk-shoot-fest-6749.html