fbpx

Atelier portret 29-30 Septembrie 2017

Va invit cu drag sa luati parte la un atelier de fotografie pe tema portret

Atelierul va avea loc in perioada 29-30 Septembrie 2017 in Botosani.

Program:

Prima zi

Teorie: un pic despre tot – cum venim cu o idee, cum se creeaza o poveste de la inceput pana la sfarsit, interactiunea cu un model si abilitati tehnice.

Sesiune foto cu un model – La inceput va arat cum lucrez eu cu modelul, iar apoi participantii fotografiaza sub indrumarea mea.

A doua zi

Discutii despre fotografiile realizate in prima zi.
Editare in photoshop – corectii de culoare, texturi, lumini, efect de film, culori soft si multe alte lucruri interesante.
Pe scurt retusarea si prelucrea in stilul meu a unui portret

Bonus – Evaluare portofolii

Pretul atelierului este de 650 lei de persoana
Numar maxim de participanti:

Atelier Portret One To One

Pentru inscrieri sau intrebari email cristinavenedict@gmail.com (titlu la email: “Atelier Portret 2  2017”)

https://www.facebook.com/events/280931355663396/

Feedback participanti:

Sebastian: Ma asteptam sa fie un workshop interesant dar a fost peste ce mi-am inchipuit eu. Pot spune ca am avut doua teluri: sa vad cum se lucreaza cu modelul si modul in care editezi tu o poza pentru ca e un fel aparte ce-ti defineste stilul. In prima parte s-a vazut ca e un proces gradual, nu e nimic fortat, toti suntem stingheri la inceput iar pe masura ce stim asteptarile, lucrurile merg in directia cea buna. Comunicarea e cheia. Editarea a fost creativa, deloc sau putin tehnica, probabil de aceea n-am fost chiar in elementul meu si mi-a dat de gandit. Ca sa scot ceva unic ar trebui sa ma renunt la tipare si lucruri simple, si sa ma intreb mai des “dar daca…”. Am furat ceva dar mai am de lucru.

E frumos ce ati realizat si va multumesc tuturor iar faptul ca atmosfera inca de la inceput a fost de gasca, a dus la un rezultat peste asteptari.

Radu: Din punctul meu de vedere, workshop-ul a fost exact ce asteptam să fie. Pot spune chiar că a fost peste asteptările mele. Totul a fost organizat într-o manieră profesionistă, iar informatiile pe care le-ai împărtăsit cu noi extrem de valoroase. Am să mă înscriu si la atelierele viitoare.

Matei: Buna Cristina! Felicitari pentru noua serie! Cat de tare pot iubi acea cromatica, o poveste minunata, ca de obicei! Chiar acum inainte sa plec ma gandeam la momentele care mi-au ramas imprimate si cu siguranta unul dintre ele este atelierul. Asta a fost primul workshop la care am avut ocazia sa particip, dar pot afrima ca si-a atins scopul la perfectiune. Doua zile puteau parea putine, insa organizarea timpului, profesionalitatea, ironia, talentul si empatia de care ai dat dovada au dus la un rezultat minunat! Am creat mediul ideal: energic si pozitiv. Sprijinul tau a fost esential! Pe tot parcursul atelierului am auzit un tehnicism, poate doua, in rest totul a decurs in mod natural, instinctiv si placut, avand in vedere ca sfaturile tale veneau mai mult din suflet si din experienta decat din manual. Simt ca m-am schimbat. Acum stiu cat de important este sa indraznesti, sa crezi in ideile tale si sa nu te multumesti din prima incercare (sau sa te lasi batut din prima). Cum repetai si tu: trebuie sa te “joci”. Cu lumina, compozitia, detaliile, pozitiile si sa nu iti fie teama sa adaugi sau sa scoti cate ceva, mai ales cand e vorba de fotografia Fine Art. Fiind la inceput, eram destul de limitat si speriat, deci cu siguranta aceasta experienta mi-a deschis noi orizonturi si sper sa pot aplica fiecare sfat si in urmatoarele proiecte. Mi-a placut, in cele din urma, sa vad cum fiecare participant a reusit sa scoata in evidenta un detaliu diferit, fara a renunta la propria amprenta si ascultand parerile tale! Asta e exemplul cel mai potrivit care demonstreaza ca workshop-ul a fost unul reusit si util! Iti multumesc din nou ca ne-ai intampinat cu bratele deschise in lumea ta, as recomanda acest atelier oricui, oriunde, merita din plin!

Comments

comments

Comments are closed.