fbpx

Atelier portret 16-17 Iunie 2017

Va invit cu drag sa luati parte la cel de-al doilea atelier de fotografie pe tema portret

Atelierul va avea loc in perioada 16-17 Iunie 2017 in Botosani.

Program:

Prima zi

Teorie: un pic despre tot – cum venim cu o idee, cum se creeaza o poveste de la inceput pana la sfarsit, lucrul cu un model, abilitati tehnice.

Sesiune foto cu un model – La inceput va arat cum lucrez eu cu modelul, iar apoi participantii fotografiaza sub indrumarea mea.

A doua zi

Discutii despre fotografiile realizate in prima zi
Editare in photoshop – corectii de culoare, texturi, lumini, efect de film, culori soft, lucrul cu un portret si multe alte lucruri interesante.

Bonus – Evaluare portofolii

Pretul atelierului este de 650 lei de persoana
Numar maxim de participanti: 6 (Nu mai sunt locuri disponibile ! )

Atelier Portret One To One

Pentru inscrieri sau intrebari email cristinavenedict@gmail.com (titlu la email: “Atelier Portret 2017”)

https://www.facebook.com/events/280931355663396/

Feedback participanti:

Sebastian: Ma asteptam sa fie un workshop interesant dar a fost peste ce mi-am inchipuit eu. Pot spune ca am avut doua teluri: sa vad cum se lucreaza cu modelul si modul in care editezi tu o poza pentru ca e un fel aparte ce-ti defineste stilul. In prima parte s-a vazut ca e un proces gradual, nu e nimic fortat, toti suntem stingheri la inceput iar pe masura ce stim asteptarile, lucrurile merg in directia cea buna. Comunicarea e cheia. Editarea a fost creativa, deloc sau putin tehnica, probabil de aceea n-am fost chiar in elementul meu si mi-a dat de gandit. Ca sa scot ceva unic ar trebui sa ma renunt la tipare si lucruri simple, si sa ma intreb mai des “dar daca…”. Am furat ceva dar mai am de lucru.

E frumos ce ati realizat si va multumesc tuturor iar faptul ca atmosfera inca de la inceput a fost de gasca, a dus la un rezultat peste asteptari.

Radu: Din punctul meu de vedere, workshop-ul a fost exact ce asteptam să fie. Pot spune chiar că a fost peste asteptările mele. Totul a fost organizat într-o manieră profesionistă, iar informatiile pe care le-ai împărtăsit cu noi extrem de valoroase. Am să mă înscriu si la atelierele viitoare.

Comments

comments

Comments are closed.