fbpx

Atelier portret 14-15 Iunie 2019

Vă invit cu drag să luaţi parte la un atelier de fotografie pe tema portret

Atelierul va avea loc în perioada 14-15 Iunie 2019 în Botoşani.

Program:

Ziua 1: 14 iunie, între orele 14:00 – 18:00

Teorie: – cum găsim o idee
– ce ne inspiră
– cum creezi o poveste de la început până la sfârşit
– interacţiunea cu un model
– abilităţi tehnice.

Practică: – sesiune foto cu model:
– vom învăţa să lucrăm cu modelul
– cursanţii vor fotografia sub îndrumarea mea.

Ziua 2: 15 iunie, intre orele 12:00 – 18:00

Discuţii despre fotografiile realizate în prima zi.
Editare în photoshop – corecţii de culoare, texturi, lumini, efect de film, culori soft şi multe alte lucruri interesante.
Pe scurt retuşarea şi prelucrea unui portret în stilul meu.

• Atelierul va fi susţinut în Studio Cristina Venedict din Str. 1 Decembrie nr.52, în ambele zile.

Condiţii de participare:
• Ziua 1: – aparat foto, obiective, baterii încărcate, carduri goale
• Ziua 2: – laptop, programele adobe photoshop şi camera raw instalate, se pot instala gratuit pentru 30 de zile de la www.adobe.com

Bonus – Evaluare portofolii

Preţul atelierului este de 700 lei de persoană
Numar maxim de participanţi: 8 (Nu mai sunt locuri disponibile ! )

Atelier Portret One To One

Pentru înscrieri sau întrebari email cristinavenedict@gmail.com (titlu la email: “Atelier Portret iunie 2019”)

https://www.facebook.com/events/343408926258556/

Feedback participanti:

Sebastian: Ma asteptam sa fie un workshop interesant dar a fost peste ce mi-am inchipuit eu. Pot spune ca am avut doua teluri: sa vad cum se lucreaza cu modelul si modul in care editezi tu o poza pentru ca e un fel aparte ce-ti defineste stilul. In prima parte s-a vazut ca e un proces gradual, nu e nimic fortat, toti suntem stingheri la inceput iar pe masura ce stim asteptarile, lucrurile merg in directia cea buna. Comunicarea e cheia. Editarea a fost creativa, deloc sau putin tehnica, probabil de aceea n-am fost chiar in elementul meu si mi-a dat de gandit. Ca sa scot ceva unic ar trebui sa ma renunt la tipare si lucruri simple, si sa ma intreb mai des “dar daca…”. Am furat ceva dar mai am de lucru.

E frumos ce ati realizat si va multumesc tuturor iar faptul ca atmosfera inca de la inceput a fost de gasca, a dus la un rezultat peste asteptari.

Radu: Din punctul meu de vedere, workshop-ul a fost exact ce asteptam să fie. Pot spune chiar că a fost peste asteptările mele. Totul a fost organizat într-o manieră profesionistă, iar informatiile pe care le-ai împărtăsit cu noi extrem de valoroase. Am să mă înscriu si la atelierele viitoare.

Matei: Buna Cristina! Felicitari pentru noua serie! Cat de tare pot iubi acea cromatica, o poveste minunata, ca de obicei! Chiar acum inainte sa plec ma gandeam la momentele care mi-au ramas imprimate si cu siguranta unul dintre ele este atelierul. Asta a fost primul workshop la care am avut ocazia sa particip, dar pot afrima ca si-a atins scopul la perfectiune. Doua zile puteau parea putine, insa organizarea timpului, profesionalitatea, ironia, talentul si empatia de care ai dat dovada au dus la un rezultat minunat! Am creat mediul ideal: energic si pozitiv. Sprijinul tau a fost esential! Pe tot parcursul atelierului am auzit un tehnicism, poate doua, in rest totul a decurs in mod natural, instinctiv si placut, avand in vedere ca sfaturile tale veneau mai mult din suflet si din experienta decat din manual. Simt ca m-am schimbat. Acum stiu cat de important este sa indraznesti, sa crezi in ideile tale si sa nu te multumesti din prima incercare (sau sa te lasi batut din prima). Cum repetai si tu: trebuie sa te “joci”. Cu lumina, compozitia, detaliile, pozitiile si sa nu iti fie teama sa adaugi sau sa scoti cate ceva, mai ales cand e vorba de fotografia Fine Art. Fiind la inceput, eram destul de limitat si speriat, deci cu siguranta aceasta experienta mi-a deschis noi orizonturi si sper sa pot aplica fiecare sfat si in urmatoarele proiecte. Mi-a placut, in cele din urma, sa vad cum fiecare participant a reusit sa scoata in evidenta un detaliu diferit, fara a renunta la propria amprenta si ascultand parerile tale! Asta e exemplul cel mai potrivit care demonstreaza ca workshop-ul a fost unul reusit si util! Iti multumesc din nou ca ne-ai intampinat cu bratele deschise in lumea ta, as recomanda acest atelier oricui, oriunde, merita din plin!

Review workshop One To One

Comments

comments

Comments are closed.